четвъртък, 3 март 2011 г.

За козметично оборудване и салонът Ви

Вече сте притежател на помещение за салон за красота. Не трябва да забравяте, че не само мястото, на което се намира е от значение. Да за „върви” добре един козметичен салон е необходимо качествен персонал и добро оборудване. За персонала си зависи изцяло от Вас, но за оборудването е необходимо да потърсите най-доброто и най-целесъобразното за салона Ви.
Нека започнем от фризьорската част. Едно от най-важните неща за един фризьор, това несъмнено е огледалото, където клиентът може да се огледа след  добре свършената работа. То трябва да е поставено на необходимата височина, местоположение и не трябва нито да увеличава, намаля или пък изкривява образите. След това несъмненото се нарежда помощните уреди за подстрижката – масичка, на която  се поставят ножиците, машинките, препаратите и т.н. Този плот трябва да е лесно достъпен и да се поддържа, затова неговата повърхност трябва да се почиства изключително лесно и да не се цапа лесно. Ножиците и машинките трябва да бъдат от изключителна якост и да са с необходимото удобство за ръката на фризьора. Така с Ваша помощ и чрез сръчността и качеството на персонала Ви, може да спечелите постояни клиенти за салона Ви.
Фризьорският стол трябва да е удобен за клиента и за фризьора. Той трябва да кара клиента да се чувстава изкючително удобно. Затова голяма част от тях се правят от изкувствена кожа. Така те се цапат по-трудно, лесни за подръжка и чистене. За по-голямо удобство се предлагат с полакътници и стойка за краката на клиента. Необходимо е фризьорският стол да може да се регулира по височина. 

1 коментар:


  1. ссудная компания, которая предоставляет мне ссуду в размере 5 000 000,00 долларов США, когда другие ссудные инвесторы проигнорировали мое предложение, но г-н Бенджамин Ли предоставил мне успешную ссуду. они непосредственно занимаются ссудным финансированием и проектом с точки зрения инвестиций. они предоставляют финансовые решения компаниям и частным лицам, ищущим доступ к фондам рынков капитала, они могут помочь вам профинансировать ваш проект или расширить свой бизнес .. контакт по электронной почте :::: также 247officedept@gmail.com или напишите на номер WhatsApp на + 1- ( 989-394-3740)

    ОтговорИзтриване