четвъртък, 3 март 2011 г.

Допълнително козметично оборудване

Фризьорски мивки – те трябва да бъдат един необходим „аксесоар” към всяка уважяващо себе си студио за красота заедно с каски за изсушаване. Несъмнено най-предпочитани от фризьорските мивка са керамичните. Те са дълбоки и удобни не само за фризьора ами и за самият клиент. Поддържат се лесно, покритието им понася на третирането с химикали и не задържат толкова мръсотия, колкото други видове. Основните видове фризьорски мивка са – тип легла, дълбоки и плитки, както и такива без стол. Дълбоките мивки се използват в салони, където повече клиенти са от женски пол, предвид по-дългите им коси. Аналогично плитките фризьорски мивки се използва в салони, в които ходят повече мъже. И двата вида се използват от по-малки козметични салони за красота. Мивките тип легла се използват от големи и уважаващи себе си студиа за красота. Те са много по-удобни за клиентите и почистването на косата им на косата. Фризьорските мивки без стол са неудобни за клиентите, но все пак по-удобни за фризьора.
Каски за изсушаване – те могат да бъдат назаменим аксесоар за фризьора в зависимост от процедурите, които се предлагат в студиото. Изсушават косата бързо и качествено, възможно е да се използват различни препарати, чрез които косата може да се накъдри или по-бързо боядисване. Те са или статични или подвижни, като техният брой зависи от броя фризьорски места и капацитета на студиото.
Все пак Вие, като собственик на козметичен салон, преценяте какво да предложите на клиентите си и към каква таргет група се целите. Но при едно добре оборудвано студио и добър персонал, то Вашите клиенти ще са доволни и ще станат постояни. А какво по-добро за Вас от едни доволни и постояни клиенти ?

Няма коментари:

Публикуване на коментар